Els majors participen de la II Ruta Saludable a Picassent

Els majors participen de la II Ruta Saludable a Picassent
08/11/2018 -

A les 9.30 del matí i puntuals a la cita, els nostres majors, vora 200 persones, omplien la rodalia del Centre de Convivència ubicat al costat del parc Abril Martorell per participar de la II Ruta saludable, una volta pel nostre municipi amb vora 4 quilòmetres de recorregut.

Entre les persones participants es trobaven també l’alcaldessa del municipi, Conxa Garcia i el regidor de l’àrea Carles Silla, els quals han volgut compartir aquest matí d’esport amb els majors pels carrers del municipi. Tots dos s’han mostrat molt satisfets de la bona acollida que un any més ha tornat a tindre aquesta iniciativa, tot manifestant que, «És molt important que des de les institucions es fomente la pràctica de l’activitat física entre els nostres majors i també entre tota la població. A Picassent disposem de molts espais públics per a la pràctica de l’exercici físic a l’aire lliure i de rutes que moltes de les persones que hui participen en aquesta activitat recorren dia rere dia».

El punt d’arribada ha sigut de nou el Centre de Convivència on les persones participants han degustat d’un desdejuni saludable amb un entrepà amb pernil i oli d’oliva, café amb llet i suc de taronja.

Aquestes activitats compten amb el suport i el patrocini de la Xarxa Espanyola de Ciutats Saludables i el Ministeri de Benestar Social.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × tres =

jornadas gastronomicas el puig
semana santa de torrent 2019