caixa popular

Els Majors celebren el Dia de la Pau

Els Majors celebren el Dia de la Pau
02/02/2018 -

Poemes, textos dramatitzats, composicions, treballs manuals… l’alumnat que participa en les activitats que promou la Regidoria dels Majors tenen moltes coses a dir. Per això, des d’aquesta àrea i dins dels diferents tallers que es porten a terme durant el curs present s’ha treballat amb la confecció de treballs manuals per decorar el Centre de Convivència, la seua escola i també amb textos i poesies en valencià, castellà i anglés.

Per cinqué any consecutiu, el Centre acull aquesta celebració amb la presència i acompanyament de l’alcaldessa del municipi, Conxa Garcia i el regidor dels Majors, Carles Silla. Tots dos s’han mostrat molt satisfets del treball realitzat i han volgut manifestar que la Pau ha de ser un bé comú pel qual hem de lluitar dia rere dia sempre amb actitud de millorar la nostra realitat més propera.

La jornada ha comptat també amb una xarrada de la periodista, professora i doctora de la UV, Lola Bañón, qui ha explicat en primera persona les seues experiències com a corresponsal de guerra en països en conflicte. Les persones participants s’han mostrat molt interessades a formular preguntes per establir un diàleg amb la periodista sobre el conflicte que afecta Palestina i Israel.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 + 17 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris