caixa popular

Màxima rivalitat, màxim respecte

Muñiz i Marcelino escenifiquen la ‘germanor’ que s’espera dissabte que ve

Màxima rivalitat, màxim respecte

Juan Ramón López Muñiz i Marcelino García Toral han protagonitzat i escenificat el que s’espera del derbi. Amabilitat, respecte, ‘germanor’ i una màxima rivalitat en el camp, però només en la gespa. Els entrenadors de tots dos equips han assenyalat que el que es persegueix en esta jornada és que siga una gran festa del futbol valencià i que no hi hagen altercats malgrat la rivalitat lògica entre dos equips de la mateixa ciutat. “Este tipus de partits és de molta passió. És una alegria per a la ciutat que hi haja dos equips en Primera. És una jornada de respecte a l’aficionat, amb respecte i educació, esperem que siga una festa del futbol valencià”, assenyalava Muñiz, mentre que Marcelino es pronunciava en la mateixa línia, “Serà diferent comparat amb el que vaig viure en el Vila-real. No és el mateix encara que siga dins de la mateixa Comunitat. Esperem un partit apassionant i emocionant on l’educació i esportivitat han de ser les armes a utilitzar per a les dues aficions”.

Respecte al que s’espera veure en el camp, tots dos equips desplegaran el seu joc i intentaran minimitzar les qualitats de l’altre. “La rivalitat ha de quedar en el camp, que guanye el que li’l meresca. Cadascun voldrà que guanye el seu equip però hem d’insistir que es visca com una festa amb total respecte”, assenyalava el tècnic granota qui afegia que “hem de fer el treball que ens exigeix el rival. Per a nosaltres el més important és que l’aficionat se’n vaja satisfet amb el treball de l’equip amb independència del resultat. Com a professionals el que primera és la victòria però per a aconseguir-la has de fer molt treball i molt bé perquè tens delate un rival que et posa la màxima exigència.

Per la seua banda, Marcelino també comentava que l’objectiu és la victòria però que davant té un gran equip. “La clau del partit l’encert dels jugadors en els 90 minuts, l’encert amb què la majoria d’ells tinguen el dissabte, açò serà el que marque la diferència. L’expectació d’ací no és pels entrenadors sinó pel derbi. Hi ha un partit de màxima rivalitat, un derbi i estem donant el primer pas cap a la cordialitat i el respecte. Abans, durant i després del partit els únics protagonistes són els futbolistes” assenyalava el tècnic blanquinegre.

 


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze + 15 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios