caixa popular

Una multitudinària matinal de bici-patins posa el punt final a la Setmana de la Mobilitat de Paiporta

Una multitudinària matinal de bici-patins posa el punt final a la Setmana de la Mobilitat de Paiporta
25/09/2017 -

La Setmana de la Mobilitat Europea es va tancar aquest diumenge a Paiporta amb la matinal de bici-patins, en què participaren vora 300 persones. Després de la passejada de poc més de 3 quilòmetres pels carrers i el terme municipal de Paiporta, la Regidoria d’Urbanisme, Medi Ambient i Sostenibilitat va oferir activitats perquè els més menuts gaudiren amb les seues bicicletes, així com un model de vehicle elèctric d’exposició, un taller de reparació ràpida i una demostració de bicis tipus handy per a persones amb discapacitat motòrica. Així mateix, es va sortejar una bicicleta i mitja dotzena de cascs entre les persones participants.

Els premis els entregaren l’alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, i el regidor d’Urbanisme, Medi Ambient i Sostenibilitat, Pep Val, acompanyats d’altres membres de l’equip de govern. Per a l’alcaldessa, “la mobilitat sostenible és un objectiu fonamental de la nostra i de totes les administracions compromeses amb un futur de respecte al medi ambient i confort de la població que viu als pobles i ciutats”. Pep Val, per la seua banda, va explicar que des que a Paiporta va canviar el govern, ara fa dos anys, “les accions del nou equip han anat enfocades a aconseguir un poble més amable amb les persones” i, amb aquest objectiu, aquest dijous s’aprovarà al Ple Municipal el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS).

La Setmana de la Mobilitat Europea a Paiporta es va iniciar el passat dimecres, i ha comptat amb activitats per a grans i menuts. Des del cinemafòrum del divendres, amb la pel·lícula ‘Bikes vs cars’, a la passejada per la ruta saludable número 4, que també va comptar amb desenes de persones inscrites. La Policia Local va oferir una xarrada sobre seguretat en la conducció, i el divendres va tindre lloc el Dia Sense Cotxe, així com la visita a l’exposició urbana ‘El Museu ix al carrer, jo vaig estar ací’, amb fotos antigues de Paiporta que permeten una reflexió sobre com ha canviat el poble en temes de mobilitat i urbanisme.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 + 15 =

Paiporta
exposicion caps tallats
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris