25n
25N
25N

Mateo Alemany: "Estar en el València és un repte personal i professional, vinc amb moltíssima il·lusió”

Mateo Alemany: "Estar en el València és un repte personal i professional, vinc amb moltíssima il·lusió”
28/03/2017 -

El nou director general del València Club de Futbol, Mateu Alemany, ha comparegut davant els mitjans de comunicació en la sala de premsa del Camp de Mestalla al costat de la presidenta del Club, Layhoon Chan, i en companyia del Consell d’Administració i altres executius de l’entitat. Alemany ha arrancat el seu discurs assenyalant “estar molt content d’estar ací, presidenta, moltes gràcies per les seues paraules. Quant a diagnòstics del club, com qualsevol professional necessita conéixer coses i fer proves i per a fer-ho es necessita l’objecte del diagnòstic i estar dins. Porte quatre hores en el club i no estic en disposició de fer un diagnòstic suficient ni inicial de la situació. Com un aficionat al futbol i com a professional, un veu coses des de fora, he seguit el futbol espanyol, tinc referències concretes amb les converses dins dels dos últims mesos i mig i tinc una idea inicial. Però no és dia per a realitzar un diagnòstic definitiu de la situació i posar-li remei”.

A continuació Alemany ha apuntat que “no és capaç d’avaluar situacions anteriors. Tampoc és que m’interesse molt el que ha succeït fins ara i m’interessa el que passe a partir de hui perquè és una responsabilitat molt important i a partir d’ací els càrrecs es guanyen dia a dia, no puc tenir la confiança dels altres abans de començar a treballar i desenvolupant-los eixe dia a dia, l’important és mirar per a avançar i estic amb il·lusió que les coses canvien com els resultats del primer equip que determina si un club funciona o no però perquè funcionen han de funcionar altres coses. Amb aquest canvi d’arribada, avaluació les coses canviaran”.

Sobre la il·lusió d’arribar al València ho defineix com “una aventura perquè sóc una mica aventurer. Jo tenia la meua vida muntada a Mallorca, quan vaig deixar la segona etapa en el Mallorca vaig decidir dedicar-me a altres coses en el qual no m’han anat del tot mal els negocis, tinc la meua casa, tinc la meua família i li puc assegurar que era per a mi molt complicat eixir de Mallorca però és un repte personal i professional, vinc amb moltíssima il·lusió, tinc molta confiança en mi mateix i en la meua experiència perquè no he fet una altra cosa que estar des de baix en un club i vinc amb la confiança pel Consell d’Administració, encapçalat per la presidenta, i les converses amb el senyor Lim profundes, diria jo”.

Per la seua banda, la presidenta, Layhoon Chan, ha donat les gràcies a l’assistència als presents, o s’ha mostrat “encantada de poder anunciar el nomenament de don Mateu Alemany com a director general del València CF amb efecte immediat. Tenim un objectiu a llarg termini en l’entitat, creiem a construir una institució professional fort, amb un equip de futbol que competisca al màxim nivell. Per aquesta raó hem fet un pas més en la reestructuració del club i donar-li la direcció de la responsabilitat en la presa de decisions. Mateu Alemany ha sigut triat perquè coneix molt bé el futbol espanyol, i perquè ha volgut formar part del nostre projecte. Com a director general, Alemany supervisarà tots els departaments del Club i informarà la presidència i serà el portaveu a partir d’aquest moment”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × un =

museo prehistoria
museo prehistoria