caixa popular

Mata: "Hi havia risc d'un 'tamayazo' i al final ha sigut un 'belmontazo'"

El sotssecretari del PSPV lamenta que Ciutadans sempre trie salvar al PP enfront d’apostar per un govern de progrés

Mata: "Hi havia risc d'un 'tamayazo' i al final ha sigut un 'belmontazo'"
19/04/2018 -

Hem sacrificat l’Alcaldia amb l’orgull d’estar fent el correcte perquè el poder no pot ser a costa de qualsevol cosa” ha assenyalat el sotssecretari general del PSPV i portaveu del grup socialista en Les Corts, Manolo Mata, davant els mitjans de comunicació respecte a la votació en el ple de l’Ajuntament d’Alacant que ha donat hui l’Alcaldia al PP. “Abandonem l’Alcaldia perquè les forces que majoritàriament en la ciutat representaven a les forces de progrés pogueren accedir novament a la vara de comandament”, ha recordat Mata al mateix temps que ha lamentat que açò no haja sigut possible. “El risc de ‘tamayazo’ estava present, ha sigut un ‘Belmontazo‘ en tota regla que ha omplert de satisfacció al costat fosc de la ciutat d’Alacant”, ha lamentat.

Para Mata l’ocorregut hui en la ciutat d’Alacant “és la constatació de com el PP, que no ha pogut guanyar legítimament les eleccions, s’ha vist ajudat a pujar a l’Alcaldia de la desena ciutat d’Espanya”. “La política té aquestes tortuositats estranyes”, ha assenyalat Mata i s’ha dirigit a aquells que “gaudien del final de l’alcalde d’Alacant, Gabriel Echávarri”, als qui els ha recordat que “hui el PP d’Alacant tornarà a governar la ciutat”. “El PP de Castedo , Díaz Alperi, han accedit a l’alcaldia per la porta falsa, per la porta del ‘Belmontazo'”, ha puntualitzat.

El sotssecretari general del PSPV també s’ha referit a la resta de formacions polítiques que han possibilitat de diferents formes que el PP haja tornat a l’Alcaldia. Així, ha criticat la forma d’actuar de Ciutadans al mateix temps que ha destacat que “quan Ciutadans té un dilema de qui salvar, si recolza al PP o contribueix al fet que les coses canviar, ho té molt clar sempre PP, no ho dubten”. A més, també ha instat a Compromís a fer un poc d’autocrítica igual que a Podemos.

Finalment Mata ha incidit que el PSPV sempre ha tingut i té clares les seues línies roges contra la corrupció. “Tenim les línies roges més dures de tota la política. Li vam proposar a l’alcalde que abandonara la política i ell ho va dir clar, no sé si tindrem els 15 vots suficients per a mantenir l’Alcaldia”, ha assenyalat Mata. “Tots hem de fer autocrítica” ha conclòs Mata abans de desitjar “molta sort als alacantins i alacantines”.

Etiquetes


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu − sis =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris