25n
25N
25N

Mata: “El que posa en perill a Espanya és tenir un president del Govern presoner dels nombrosos procediments judicials oberts”

Mata: “El que posa en perill a Espanya és tenir un president del Govern presoner dels nombrosos procediments judicials oberts”
29/05/2018 -

“El que posa en perill a Espanya és tenir un president del Govern presoner de què puga traure Bárcenas, la setmana que ve o la seua dona, o de qualsevol dels nombrosos procediments judicials oberts que té pendent el PP” ha advertit el portaveu socialista i sotssecretari general del PSPV-PSOE, Manolo Mata. En aquesta línia, Mata ha assenyalat que “tenir a un president presoner és molt més perillós que els vots dels diputats que han sigut triats en el parlament espanyol” en aquesta línia ha lamentat que hi haja formacions que “estan amb la calculadora en la mà i que la responsabilitat és de qui vaja a exercir el seu vot”.

Mata, que s’ha referit així sobre la moció de censura presentada pel PSOE que es debatrà en el Congrés dels Diputats aquesta setmana, ha recordat que el PSOE és la primera força de l’oposició i ha presentat aquesta moció per “responsabilitat, regeneració política i higiene democràtica”. De la mateixa manera ha explicat que “ningú es va a sotmetre a cap xantatge independentista, no hi ha cap risc i qui el vulga veure, està enganyant als espanyols i espanyoles”.

Milagrosa Martínez

Respecte a la retirada de la placa i el quadre de l’expresidenta de les Corts, Milagrosa Martínez, Manolo Mata ha recordat que tant la resolució de les Corts com del Govern valencià i també en la Llei de Transparència, aprovada pel PP, s’estableix de forma clara que s’hauran de retirar els esments honorífics, honors, plaques, o esments a aquelles persones amb sentència ferma per corrupció i que a més estiguen motivades per un cost per al servei públic. “Per a mi no té cap discussió, cal despenjar el quadre i les plaques que esmenten a Milagrosa Martínez”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc + deu =