25n
25N
25N

Mata (PSPV) veu "un drama" que hagi partits que "estiguin atraient a les vísceres més que al cervell"

Mata (PSPV) veu "un drama" que hagi partits que "estiguin atraient a les vísceres més que al cervell"
04/12/2018 -

El síndic del PSPV, Manolo Mata, ha considerat “un drama” que “partits que estan amb la nostra manera de viure des de la revolució francesa, la declaració dels drets humans i la constitució estiguen atraient les vísceres més que al cervell”.

Així ho ha indicat Mata als mitjans de comunicació en la roda de premsa posterior a la Junta de *Síndics on ha comentat que els resultats a Andalusia s’entenen per dos fenòmens: el primer que la presa de decisió vote cada vegada és més tard i d’aquí importància de la campanya i, d’altra banda, l”efecte enquesta’ en el qual un partit sembla que va a ser el guanyador perquè així ho apunten els sondejos i, per això, es desmobilitza el seu electorat.

De fet, ha apuntat que aquesta circumstància també ha afectat i ha fet “dany” a la dreta clàssica perquè “el PP podia tenir unes expectatives de govern i com les enquestes deien que no, la gent ha votat altres opcions”. A més, ha considerat que l’estat autonòmic “encara no està inculcat en el sentiment del poble” i és en aquests comicis en els quals es castiga o beneficia als partits i no en les eleccions generals i municipals.

“El que va passar a Andalusia és un drama, que el PSOE hagués perdut les eleccions i governés el PP no és un drama, però que PSOE perdi i que els partits que estan amb la nostra manera de viure des de la revolució francesa, la declaració dels drets humans i la constitució estiguen atraient les vísceres més que al cervell és un drama”, ha remarcat.

Així mateix, ha reprovat que s’aviven “fantasmes” i que es vulguen crear fronts antifeixistes. “Quan l’extrema dreta ha governat el que fa és blanquejar-se, és a dir, crear un escenari d’apocalipsi però quan governa prenen decisions que tenen un component *fastistoide, però que estan ben vistes per molta gent de la població”.

Ha assenyalat que “si flames a les vísceres de la població, sempre hi ha gent que estarà d’acord” perquè “qualsevol idea per absurda que es té partidaris” i ha reprovat que es vulga “identificar a Podemos com un mecanisme destructor del sistema a i posar-ho a la mateixa altura que un senyor que vol aixecar mur a Ceuta i Melilla, estigmatitzar homosexuals i eliminar les autonomies”.

“És un disbarat. No hi ha cap força democràtica a Europa que vulga pactar amb l’extrema dreta”, ha resolt.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − catorze =

torrent