25n
25N
25N

Mata insta al PP “a deixar de posar-se medalles” i “sumar-se al diàleg per a aconseguir una solució consensuada”

Mata insta al PP “a deixar de posar-se medalles” i “sumar-se al diàleg per a aconseguir una solució consensuada”
18/06/2018 -

El portaveu socialista en Les Corts, Manolo Mata ha instat al PP a sumar-se al diàleg per a cercar una solució “consensuada” a la taxa de cogeneració de residus que “combine l’interés per la defensa del nostre medi ambient i la lluita contra el canvi climàtic al mateix temps que garantisca que les empreses afectades patisquen el mínim impacte”.

Davant les declaracions realitzades per la portaveu de Medi ambient en Les Corts, Elisa Díaz, el dirigent socialista ha animat al PPCV a demostrar que “veritablement” estan preocupats per aconseguir una solució i col·laborar amb la resta de grups. “Si novament intenten posar-se una medalla probablement l’única cosa que aconseguisquen és autoexcloir-se com ja ho han fet en altres casos”.

Mata ha explicat que s’està treballant des del parlament valencià a cercar solucions de “consens” i per açò els pròxims dies “seran decisius”. En aquest sentit ha demanat al PP “prudència davant un tema molt sensible sobre el qual el president de la Generalitat, Ximo Puig, sempre ha advocat per una solució correcta i no traumàtica i per descomptat que no genere dany a les nostres empreses ceràmiques que són pioneres en el sector”.

Finalment Mata ha reiterat que la solució ha d’eixir de les Corts i ha recordat que “estem davant una decisió que va prendre el parlament valencià però que deu ser temperada i modulada perquè aconseguisca aconseguir l’èxit i la màxima efectivitat”. Per tot açò s’ha mostrat convençut que finalment tant PP, Ciutadans i la resta de partits es “sumaran a cercar una solució que combine la lluita contra el canvi climàtic i el foment de la sostenibilitat de les indústries i la minimització del seu impacte econòmic en la seua activitat quotidiana”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou − huit =

CCCC