25n
25N
25N

Mata: "La moció de censura a Mariano Rajoy és un exercici necessari d'higiene democràtica"

El sotssecretari dels socialistes valencians critica els atacs del PP a Sánchez: “A nosaltres també ens van cridar antivalencians en denunciar la corrupció”

Mata: "La moció de censura a Mariano Rajoy és un exercici necessari d'higiene democràtica"
25/05/2018 -

El sotssecretari del PSPV-PSOE, Manolo Mata, ha mostrat de part de tots els socialistes valencians el seu suport a la moció de censura presentada hui pel Grup Socialista en el Congrés dels Diputats per a substituir a Mariano Rajoy al capdavant del Govern d’Espanya. “La moció de censura presentada és un exercici necessari d’higiene democràtica”, ha assenyalat Mata.

“El PSOE ha fet el correcte davant un Govern liderat per un partit condemnat per corrupció i que manca de credibilitat davant els espanyols”, ha indicat Mata qui ha qualificat de “gran decisió” la presa pel secretari general, Pedro Sánchez. “És un exercici d’enorme responsabilitat”, ha indicat.

El sotssecretari del PSPV ha subscrit les paraules del secretari general dels socialistes valencians i president de la Generalitat, Ximo Puig, qui ha assenyalat ara “tenim un Govern d’Espanya segrestat, sense estabilitat i sense capacitat d’influència a Europa”. “Necessitem un govern net i amb capacitat d’interlocució”, ha explicat Ximo Puig, qui ha afegit que el PSOE “ha actuat amb tota lògica democràtica a presentar aquesta moció de censura”.

Davant els atacs del president del Govern, Mariano Rajoy, a Pedro Sánchez, qui l’ha acusat d’anar en contra dels interessos dels espanyols, Mata ha recordat que quan el PSPV denunciava la corrupció de Zaplana i de Camps “també ens cridaven antivalencians i d’anar en contra de l’interés de la Comunitat”.

“La moció de censura és precisament una demostració del compromís del PSOE amb la Constitució espanyola i amb tots els ciutadans i ciutadanes per a traure de les institucions a aquells que s’han enriquit amb els diners públics”, ha explicat Mata qui ha sentenciat: “un país honrat no pot tenir un govern tacat de corrupció, necessita un govern honrat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset + 3 =

CCCC
torrent