Mata assevera que la "vertadera despesa" per al Consell és "continuar pagant els pufos que ens va deixar el Partit Popular"

Mata assevera que la "vertadera despesa" per al Consell és "continuar pagant els pufos que ens va deixar el Partit Popular"
22/06/2019 -

El síndic socialista en Les Corts, Manolo Mata, ha afirmat aquest dissabte que “la vertadera despesa que té aquest Consell és continuar pagant els pufos que ens va deixar el Partit Popular”, al mateix temps que ha destacat que en els últims quatre anys aquests ‘pufos’ “ja han sumat més de cinc mil milions en costos judicials i en qüestions que no havien resolt”.

Així s’ha pronunciat Mata en un comunicat, en resposta a la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, que ha manifestat aquest dissabte a Alacant que és “improductiu” que el president de la Generalitat, Ximo Puig, “continue ampliant estructura doblegant els alts càrrecs i creant més posats per a endollats”, ja que “només els nous alts càrrecs li costaran quatre milions d’euros més als valencians respecte al primer Consell de 2015″.

Sobre aquest tema, Mata ha acusat els alts càrrecs del Partit Popular d'”empobrir la Comunitat Valenciana i fer-nos perdre tretze punts de renda durant les seues 20 anys de govern”. “Durant els anys de govern del Partit Popular hi havia un balafiament espectacular amb sobrecostos tant en Canal 9, com en Ciegsa o en la Ciutat dels Arts” ha assenyalat Mata que ha indicat que “el PP no pot parlar d’alts càrrecs quan molts dels seus van robar a mans plenes les butxaques dels valencians i valencianes”.

El síndic socialista ha apuntat que l’estructura de Consell és “raonable per al nostre govern”, i ha destacat que la Comunitat té “un cost de funcionari per habitant baixíssim” i que el nombre d’alts càrrecs “està molt per davall de la mitjana nacional, amb la meitat que a Andalusia, la tercera part que a Catalunya, o un 32% menys que al País Basc”.

“Gestionar 22.000 milions d’euros requereix una estructura potent” ha assenyalat Mata, que ha explicat que “aquests quatre anys hem estat sota mínims i el que interessa és l’eficàcia”. “El balanç vindrà dins de quatre anys i sabrem que cap dels alts càrrecs del govern de Ximo Puig es va omplir les butxaques, que cap va provocar forats econòmics i que cap ens va generar un balafiament insuportable”, ha conclòs.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 3 =

cultura als barris 2019
programacion rialto
anna i la maquina del tiempo
cultura als barris 2019
cultura als barris 2019