25n
25N
25N

Mata: "Amb Zaplana va començar tot i ara li detenen pel mateix pel que va caure Al Capone"

Mata: "Amb Zaplana va començar tot i ara li detenen pel mateix pel que va caure Al Capone"
22/05/2018 -

Amb Eduardo Zaplana va començar tot. Ell va entrar en política comprant l’Alcaldia de Benidorm i una trànsfuga” ha recordat el portaveu socialista Manolo Mata al mateix temps que ha instat a no oblidar que “va ser Zaplana qui va contractar a Julio Iglesias, donant-li 6 milions d’euros perquè donara 4 ‘concerts’ en ambaixades”. “Sempre hi ha hagut una sospita d’activitats vinculades a l’il·lícit i al costat fosc de la política” ha manifestat Mata davant els mitjans de comunicació després de conéixer la detenció de l’expresident de la Generalitat, Eduardo Zaplana, acusat de blanqueig de capitals per la Unitat Central Operativa de la Guàrdia Civil.

“Al Capone i uns altres també van caure per temes d’impostos i de blanqueig” ha advertit Mata qui s’ha mostrat prudent “amb el que passe” i ha posat en valor el treball desenvolupat des de la judicatura, la policia, la fiscalia. “L’arquitectura institucional d’Espanya funciona molt bé i quan hi ha detencions d’aqueix tipus i registres és perquè el tema és molt preocupant” ha alertat Mata.

“No podem oblidar el que han sigut aqueixos terribles 20 anys del PP” ha recordat el dirigent socialista per a qui en tot cas es tracta d’una “organització nociva” que ha “estat vinculada a un nucli de dirigents corruptes que van embrutar aquesta terra i ens van arruïnar portant-se tot el que van poder” però en cap cas, ha incidit Mata “està vinculat a la Comunitat, ni als seus ciutadans i ciutadanes ni a les seues empreses”.

En aquesta línia Mata ha lamentat que durant anys “ningú fera cas ni als periodistes que ho denunciaven ni als partits polítics que afrontaven aqueixa situació i se’ls ratllava d’antivalencians, antiprogres i anti no se sap què”. “Açò estava cantat, si haguera passat fa molts anys abans ens hauríem estalviat molts disgustos perquè cal tenir en compte que tots els presidents de la Generalitat de l’època del PP, menys Fabra, tenen un problema i molt seriosos problemes”.

Finalment Mata ha reiterat el seu respecte absolut a la presumpció d’innocència al mateix temps que ha apuntat que “el vertader drama és que hi ha hagut una comunitat empobrida i una manipulació de les ments col·lectives amb grans somnis que mai eren realitat. Els seus somnis eren el nostre malson” ha conclòs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 3 =

CCCC
torrent