Mata respon al PP: "Aquells que tenen presidents que passen per presó no poden donar lliçons a ningú"

I.CABALLER/CORTS

Mata respon al PP: "Aquells que tenen presidents que passen per presó no poden donar lliçons a ningú"
21/04/2019 -

El sotssecretari general del PSPV, Manolo Mata, ha criticat la petició del PPCV perquè el líder dels socialistes valencians “demane perdó per la corrupció” del seu partit. Mata ha subratllat que “aquells que tenen a presidents que han passat per presó o se senten en la banqueta no poden donar lliçons a ningú”.

Així s’ha pronunciat en relació a declaracions del portaveu de campanya del PPCV, Jorge Bellver, que aquest diumenge ha reclamat que el candidat socialista a la Presidència de la Generalitat, Ximo Puig, “ha de ser coherent i, després de tot el que ha exigit a uns altres, assumir responsabilitats polítiques i demanar perdó als valencians sobre els casos de corrupció del PSPV”.

Mata ha respost que “no poden parlar de corrupció els qui han tingut quatre presidents de la Generalitat, i tres d’ells ja han estat a la presó, han passat pels jutjats o estan a punt d’asseure’s en la banqueta”, ha destacat en un comunicat.

Així mateix, el també candidat a les Corts Valencianes ha recalcat que “més de deu consellers del PPCV estan involucrats en causes judicials” i ha indicat que “un d’ells ja ha passat molts anys a la presó per exhaurir als que més el necessitaven”.

Per contra, Mata ha destacat que “amb el govern de Ximo Puig, la corrupció ha deixat ser un problema per als valencians”. “Durant aquesta legislatura hem gestionat més de 80.000 milions d’euros i tots s’han destinat al benestar i als drets de la gent i no a les butxaques dels corruptes desangelats”, ha explicat.

“En el Partit Socialista podem ficar la pota”, ha reconegut, per a puntualitzar que, “per descomptat, els que han ficat la pota no van en les llistes electorals”.

En aqueix sentit, ha assegurat que “la lluita contra la corrupció és implacable”. “L’Agència Antifrau i els mecanismes preventius han fet que el Botànic un Govern molt estable però sense ombra de corrupció”, ha resolt.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − 12 =

sagunt a escena 2019
turismo salou