25n
25N
25N

Masterclass al taller d'ocupació 'Gastronomia i Restauració'

Masterclass al taller d'ocupació 'Gastronomia i Restauració'
22/10/2019 -

L’alumnat del taller d’ocupació municipal «Gastronomia i Restauració» gaudirà de jornades d’aprenentatge de la mà de nombrosos xefs de primer nivell a través de classes magistrals en les quals s’acostaran a noves tècniques i afermaran els coneixements adquirits en les sessions teòriques. «L’objectiu d’aquesta iniciativa és motivar l’alumnat, ja que coneixeran de la mà de xefs valencians de reconegut prestigi noves elaboracions, treballaran braç a braç al seu costat i posaran en pràctica tot el que han aprés durant el curs», ha assegurat la regidora Pilar Bernabé.

La responsable de l’Àrea de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, Pilar Bernabé, ha visitat els alumnes del taller d’ocupació «Gastronomia i Restauració» en una de les pràctiques formatives. En aquesta visita, periodistes de diferents mitjans valencians han pogut conéixer com treballen al mateix temps que han degustat les seues creacions.

Igual que els participants en concursos de cuina, l’alumnat d’aquest taller d’ocupació rebrà la visita de diversos xefs prestigiosos, alguns avalats per algunes estrelles Michelin. Pilar Bernabé ha destacat que «l’objectiu d’aquesta iniciativa és motivar l’alumnat, ja que coneixeran de la mà de xefs valencians de reconegut prestigi noves elaboracions, treballaran braç a braç al seu costat i posaran en pràctica tot el que han aprés durant el curs».

TALLERS D’OCUPACIÓ

Els tallers d’ocupació són certificats de professionalitat remunerats des de l’inici del projecte que estan orientats a diferents sectors i activitats professionals i van dirigits a persones desocupades majors de 25 anys.

En el taller d’ocupació «Gastronomia i Restauració» es formen vint alumnes, dividits en dos itineraris formatius de deu places cadascun: un d’operacions bàsiques de restaurant i bar i servicis de bar i cafeteria i un altre d’operacions bàsiques de cuina.

Aquesta acció formativa certificada, totalment orientada a fomentar l’ocupabilitat dels usuaris i usuàries, té una duració de dotze mesos equivalents a 1.920 hores de formació en alternança amb el treball. És l’Ajuntament qui contracta les persones beneficiàries a través d’un contracte per a la formació per import del salari mínim interprofessional vigent a cada moment.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos + catorze =

museo prehistoria