25n
Orgull
Orgull

Massanassa renova la xarxa de sanejament de l'Avinguda Blasco Ibáñez

Massanassa renova la xarxa de sanejament de l'Avinguda Blasco Ibáñez
19/07/2021 -

L’Ajuntament de Massanassa està executant unes obres de millora del clavegueram en l’avinguda de Blasco Ibáñez, uns treballs que se sumen als ja finalitzats amb la renovació del col·lector de la Font Cabilda amb la consegüent millora de la xarxa de sanejament de la localitat.

Les obres de l’avinguda Blasco Ibáñez tenen un període d’execució de sis mesos i segons explica l’alcalde Paco Comes “són unes obres absolutament necessàries per a resoldre els problemes d’embossos detectats en el clavegueram d’aquesta avinguda i que repercuteixen en la part oest de la població. Amb aquestes obres esperem aconseguir una important millora en aquest servei”.

Els treballs, realitzats per l’empresa Cadersa S.L., consisteixen en la instal·lació d’una nova xarxa de sanejament en paral·lel als col·lectors existents, per a millorar els trams danyats de la xarxa, amb un pressupost de 260.425,88 euros del Pla d’Inversions de la Diputació de València 2021-22.

Les obres es realitzaran en sis trams per a maximitzar l’eficàcia i minimitzar les molèsties al veïnat. Els dos primers trams s’executaran en sentit Alfafar – Catarroja, des de Comtes de Trigona fins a Joanot Martorell el primer, i des de Sant Joan fins a Joanot Martorell, el segon.

La resta de trams es realitzaran en sentit Catarroja – Alfafar, des de Comtes de Trigona fins a Alba i Alba; des de Luis Suñer fins a Constantí Llombart; des de Luis Suñer fins al carrer València; i finalment el carrer Carabanchel i Sant Roc.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 5 =