25n
Orgull
Orgull

Massanassa reobri la Llar del Jubilat

Massanassa reobri la Llar del Jubilat
31/05/2021 -

L’Ajuntament de Massanassa ha reobert el local social de la Llar del Jubilat, situat en l’edifici Sociocultural. Des del dimarts de la setmana passada els majors poden acostar-se al seu centre de reunió amb totes les mesures sanitàries. Com explica l’alcalde de Massanassa, Paco Comes, “hem aprofitat el tancament per a realitzar unes obres de millora, com el canvi de l’aire condicionat o la pintura del local”.

En aquesta primera fase i d’acord amb les normes sanitàries existirà control d’aforament limitat a un 50% amb un màxim de 65 persones, només es podrà consumir en les taules i no estarà permés ni el consum en barra, ni els jocs de taula o la lectura de premsa. “Complint les normes i amb totes les mesures sanitàries, la Llar del Jubilat és un centre segur, on els nostres majors poden socialitzar-se i reunir-se” explica l’alcalde Paco Comes.

L’Ajuntament demana comprensió per a mantenir i respectar les normes de seguretat sanitària, ja que va en benefici de tots els usuaris. L’avanç de la vacunació en la localitat ha sigut un dels factors determinants per a reobrir el local.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 1 =