25n
25N
25N

Massanassa s'adhereix al Pla Edificant

Massanassa s'adhereix al Pla Edificant
29/01/2018 -

L’Ajuntament de Massanassa reunit en sessió plenària i per unanimitat de tots els grups polítics va acordar sol·licitar la seua adhesió al pla Edificant.

El col·legi Luís Vives serà l’objecte principal de les millores a sol·licitar, ja que va ser construït l’any 1974 i presenta nombroses deficiències ocasionades pel pas del temps.

El canvi de tota la fusteria exterior per a la millora de l’aïllament tèrmic i acústic és una de les obres a realitzar, així com l’eliminació de les barreres arquitectòniques amb la instal·lació de sistemes d’elevació per a persones amb mobilitat reduïda i la millora de la instal·lació elèctrica i el sistema de desguassos, així com la reforma de la cuina.

En un altre ordre de coses es planteja així mateix la construcció de noves aules donada la necessitat d’ampliar l’espai. Per part dels serveis urbanístics de l’ajuntament s’està redactant un informe que abaste totes les necessitats de la dotació escolar, amb vista a incloure-les en el pla Edificant de la Conselleria d’Educació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − tres =

Informacion coronavirus