25n
25N
25N

Massanassa ha aprovat les ajudes RE-FORÇA

Massanassa ha aprovat les ajudes RE-FORÇA
16/04/2020 -

Donat el greu impacte econòmic i social, l’Ajuntament de Massanassa ha aprovat les ajudes RE-FORÇA, dirigides als autònoms i xicotetes empreses situades en el municipi de Massanassa, per un import total de 250.000 €.

Aquestes ajudes tenen per objecte atorgar liquiditat als autònoms i xicotetes empreses, que els permeta pal·liar la minoració d’ingressos ocasionada per l’actual estat d’alarma i facilitar la represa de la seua activitat econòmica, quan siga possible.

Les ajudes aprovades són:

-.1.600 €, per a autònoms i xicotetes empreses afectats per la suspensió obligatòria d’obertura de locals i establiments minoristes.

-.1.200 €, per a autònoms i xicotetes empreses que no havent sigut obligatori el tancament del local i establiment minorista de la seua activitat, o la seua activitat no està vinculada a un local obert al públic, han vist disminuïts els seus ingressos un 75% respecte del mateix període de l’exercici anterior

Aquestes ajudes seran compatibles amb les atorgades per altres Administracions Públiques, en els termes previstos en la convocatòria aprovada.

El termini de sol·licitud serà de tres mesos, des de la publicació de la convocatòria en el BOP. L’Ajuntament informarà en els pròxims dies de l’inici de termini de presentació de sol·licituds, així com del procediment i la documentació necessària per a accedir a elles.

L’Ajuntament de Massanassa, des de l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local, facilitarà el suport i l’assistència per a la tramitació d’aquestes ajudes.

Són moments difícils per a tots, però units aconseguirem tirar avant.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × quatre =

museo prehistoria
museo prehistoria