25n
25N
25N

L'Ajuntament de Massamagrell i Aigües de València realitzen actuacions per evitar abocaments residuals a la mar

Les obres, que ja han començat, consisteixen en la instal·lació d’un col·lector d’aigua residual i de diversos embornals que milloraran les condicions de l’aigua en l’entorn del carrer Mitjagalta de Massamagrell

L'Ajuntament de Massamagrell i Aigües de València realitzen actuacions per evitar abocaments residuals a la mar
13/02/2020 -

L’Ajuntament de Massamagrell i Aigües de València, empresa gestora del servei d’aigua i clavegueram en el municipi, han realitzat una sèrie d’actuacions conjuntes per a evitar la proliferació d’inundacions i abocaments residuals als carrers del municipi. Aquestes actuacions s’emmarquen a un Pla d’Inversions, que destina, per al seu impuls, 90.000 euros anuals.

Les obres consten de la instal·lació d’un col·lector d’aigua residual, així com la instal·lació de diversos embornals que milloraran les condicions hidràuliques de l’entorn de Carrer Mitjagalta de Massamagrell. Per a això, s’executarà un col·lector de 90 metres de PVC i 500 mil·límetres de diàmetre, que captarà les aigües residuals dels habitatges, evitant que s’aboquen a les séquies.

En paraules de l’alcalde de la localitat, Paco Gómez: “Aquest tipus d’obres públiques s’engloben en la voluntat de l’equip de govern de Massamagrell per a solucionar la problemàtica derivada de l’abocament de residus de les llars a les séquies, que acabaven en la mar”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − 12 =