25n
25N
25N

Massamagrell tindrà una residència i centre de dia per a persones amb diversitat funcional

El projecte s’inclou en el Pla ‘Convivint’ de la Generalitat Valenciana

Massamagrell tindrà una residència i centre de dia per a persones amb diversitat funcional
15/04/2021 -

La Generalitat Valenciana ha anunciat hui el Pla Convivint d’Infraestructures de Serveis Socials 2021-2025 que permetrà a Massamagrell comptar amb una residència i centre diürn per a persones amb diversitat funcional. El president i la vicepresidenta de Polítiques Socials de la Generalitat, Ximo Puig i Mónica Oltra, plantegen aquesta acció de cooperació entre els municipis i el govern.

‘Convivint’ anirà recolzat per una inversió total de 561 milions d’euros destinats a diferents sectors, dels quals 81 aniran destinats al sector de la diversitat funcional per a la creació de 27 nous centres: 10 centres diürns i 17 residències, entre ells els de Massamagrell.

A Massamagrell, gràcies al treball conjunt de l’Ajuntament i Adisma, la possibilitat de construir un centre per a persones amb diversitat funcional s’ha fet realitat.

“És una reivindicació que portem fent des de fa molts anys. Fa temps que insistim a la Conselleria i direccions generals per a aconseguir aquest projecte al nostre poble i és una gran alegria saber que al final es podrà fer i la ciutadania amb diversitat funcional podrà gaudir de la seua pròpia residència en condicions” afirma l’alcalde de Massamagrell, Paco Gómez.

“Sempre hem buscat satisfer al màxim al veïnat del nostre poble i millorar les condicions i serveis amb els quals comptem. No volem deixar a ningú arrere, aquest era el nostre compromís amb Adisma Massamagrell i no hi ha millor notícia que poder complir-ho” ha comentat la regidora de Benestar Social, Nina Sepúlveda.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 1 =

museo prehistoria