25n
25N
25N

Massamagrell suspén les falles 2020 fins l'any vinent

Massamagrell suspén les falles 2020 fins l'any vinent
05/05/2020 -

La decisió s’ha adoptat per unanimitat entre els representants de l’Ajuntament, de la Junta Local Fallera i els presidents de les 7 comissions falleres locals.

Massamagrell ha suspés definitivament les Falles de 2020. La decisió es va adoptar ahir per unanimitat durant una reunió telemàtica a la qual van assistir l’alcalde, Paco Gómez, la Regidora de Festes, Nina Sepúlveda, el President i la Secretària de la Junta Local Fallera, així com els presidents i presidentes de les set comissions falleres de Massamagrell.

L’ajuntament assumirà les despeses de lloguer d’una nau industrial que ja ha habilitat perquè les comissions falleres de Massamagrell puguen portar allí els seus monuments fins a la celebració de les falles 2021.

“És una decisió històrica i dolorosa però, en aquest moment d’incertesa, i de no saber quins actes i com s’anaven a poder realitzar, la prioritat és superar la crisi sanitària i garantir la salut dels nostres veïns i veïnes. És un moment complicat i agraïm a totes les comissions la unanimitat de l’acord aconseguit”, ha comentat l’alcalde.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 − 5 =