25n
25N
25N

Massamagrell substitueix l'enllumenat d'algunes zones per un altre amb major eficiència energètica

Massamagrell substitueix l’enllumenat d’algunes zones per un altre amb major eficiència energètica

Massamagrell substitueix l'enllumenat d'algunes zones per un altre amb major eficiència energètica
05/03/2021 -

L’Ajuntament de Massamagrell continua treballant per a aconseguir l’eficiència energètica plena en el municipi, una de les estratègies fonamentals per a avançar cap a una societat sostenible.

Coincidint amb el dia Mundial de l’Eficiència Energètica, que se celebra hui 5 de març, l’equip d’electricistes de l’ajuntament es troba fent els treballs de substitució de l’enllumenat públic en tres zones de Massamagrell, concretament en la plaça de la Constitució, el passeig Juan Celda i al carrer Llibertat.

En la plaça de la Constitució s’han substituït 14 lluminàries de 150w de sodi alta pressió per lluminària led amb dispersió lumínica simètrica de 70w/48leds, canvi que permetrà un estalvi energètic del 65% i una eficiència de retroiluminación del 85%.

En el passeig Juan Celda s’han canviat 35 equips de 150w de sodi alta pressió a retrofit de 50w/24leds amb dispersió asimètrica, amb el que s’aconseguirà un estalvi energètic del 75% i una eficiència del 76%.

I al carrer Llibertat, s’ha fet una instal·lació dues columnes de huit metres, tres lluminàries de 52w/24leds, i una lluminària de 125w/48leds, cosa que permetrà una eficiència del 100% ja que no existia cap instal·lació anteriorment.

“En la plaça de la Constitució s’han invertit 3.434,59 euros, en el passeig Juan Celda les actuacions han tingut un cost de 3.262,43 euros, i per al carrer Llibertat s’han destinat 790,74 euros. La quantitat econòmica total d’aquest treball ha ascendit a 7.487,76 euros, procedents dels fons del romanent de tresoreria de 2020. Amb aquests canvis fomentem l’ús d’energia assequible i no contaminant, i contribuïm al fet que el nostre poble siga cada dia més sostenible i respectuós amb el medi ambient”, ha explicat l’alcalde de Massamagrell, Paco Gómez.

El dia Mundial de l’Eficiència Energètica se celebra des de fa més de 20 anys, amb l’objectiu d’aconseguir una societat en la qual els recursos siguen renovables i en la qual fem d’aquests recursos un consum responsable i òptim, allunyat dels irracionals malbarataments tan comuns encara hui dia.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 + dinou =