25n
25N
25N

Massamagrell sol·licita tres nous punts de recàrrega de vehicles elèctrics

El municipi ja compta des de fa un temps amb altres dos punts de recàrrega, un d’ús públic i un altre per a ús exclusiu de la Policia Local

Massamagrell sol·licita tres nous punts de recàrrega de vehicles elèctrics
08/04/2021 -

Després d’obrir la convocatòria d’ajudes per a la instal·lació de punts de càrrega de vehicles elèctrics que ha llançat l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), 162 municipis valencians han presentat les seues sol·licituds, entre ells Massamagrell. L’Ajuntament d’aquesta localitat ha sol·licitat la instal·lació de tres nous punts de recàrrega, la qual cosa suposa una inversió estimada d’uns 96.750 euros.

Els tres punts de recàrrega anirien situats en les següents localitzacions. El primer punt de recàrrega s’instal·laria en la plaça de la Immaculada del barri de la Magdalena, el segon punt aniria situat en Avinguda Magdalena davant del centre de transformació existent, i el tercer punt se situaria en l’Avinguda Serra al costat del circuit de Motocròs.

“La instal·lació de més punts de recàrrega de vehicles elèctrics, d’ús públic, és un gran punt de partida i un bon incentiu per a la conscienciació de la ciutadania en la utilització de vehicles no contaminants, com són els elèctrics”, han sigut les paraules de l’alcalde del municipi, Paco Gómez.

“Massamagrell és un municipi al qual no li ve de nou aquesta conscienciació pel canvi a vehicles menys contaminants, perquè ja compta des de fa un temps amb dos punts de recàrrega, un d’ús públic situat en la plaça de la Constitució i un altre per a ús exclusiu de la Policia Local, situat a la porta de la comissaria”, afig la regidora de Mobilitat, Raquel Gómez.

En cas que la sol·licitud de Massamagrell siga aprovada per l’IVACE, la Conselleria d’Economia està disposada a costejar el 80 per cent del total del projecte d’instal·lació de punts de recàrrega. I el projecte d’instal·lació d’aquests punts de recàrrega té com a data de finalització el 16 de desembre de 2021.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 + 2 =