25n
Orgull
Orgull

Massamagrell sancionarà a les persones propietàries de solars en males condicions

Massamagrell sancionarà a les persones propietàries de solars en males condicions
14/10/2020 -

L’Ajuntament de Massamagrell ha aprovat, per primera vegada, una Ordenança Reguladora de Neteja i Manteniment de Solars i Terrenys. Els veïns propietaris de terrenys tenen l’obligació de mantenir-los en bon estat, en condicions de seguretat, salubritat i adorn públic.

L’absència de clos en alguns casos o la mala condició en què es troben aquests, són la causa principal que aquests solars acumulen escombraries i males olors, factors que a llarg termini formen focus d’infecció que danyen tant l’estètica de Massamagrell com la salubritat i higiene públiques.

Per aquest motiu, l’Ajuntament de Massamagrell ha aprovat per unanimitat en el plenari la nova Ordenança Reguladora de Neteja de Solars i del manteniment de les condicions de seguretat, salubritat i adorn públic, que naix amb l’objectiu de regular els requisits que les veïnes i veïns propietaris han de complir en les seues parcel·les i les sancions que poden obtenir en cas d’incompliment.

El consistori ha considerat que ha arribat el moment de sancionar aquest comportament incívic per part d’algunes persones propietàries d’aquestes parcel·les.

L’alcalde de Massamagrell, Paco Gómez, explica que “per primera vegada Massamagrell disposarà una ordenança que regule la correcta conservació dels solars i terrenys. Una mesura que hauria d’estar en funcionament des de fa anys, però que no existia, i l’objectiu principal dels quals és minimitzar els riscos que comporten aquestes males condicions en les nostres àrees habitades”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 + 1 =