25n
25N
25N

Massamagrell ret homenatge als voluntaris de Protecció Civil

L’acte es va realitzar ahir a les portes de l’Ajuntament de Massamagrell per a agrair tot el seu treball durant aquests mesos

Massamagrell ret homenatge als voluntaris de Protecció Civil
02/03/2021 -

Amb motiu del Dia Internacional del Voluntariat de Protecció Civil, ahir dilluns 1 de març, l’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a l’Emergència va voler fer un homenatge a un dels serveis d’intervenció que són fonamentals a l’hora de manifestar la solidaritat ciutadana davant successos d’índole catastròfica, com és el voluntariat de Protecció Civil.

L’agència proposava a cadascun dels municipis valencians on té seu d’agrupació local les persones voluntàries de protecció civil, que es realitzara un acte de celebració a les 19 hores.

Massamagrell va ser un dels municipis que va voler sumar-se a aquesta acció per a reconéixer públicament la labor que aquesta agrupació de persones voluntàries ha estat realitzant, i continua realitzant, en un dels pitjors moments que hem viscut.

L’acte va tindre lloc a les portes de l’Ajuntament de Massamagrell, concorde a les restriccions de mobilitat i reunió establides actualment, i va estar presidit per l’alcalde del municipi, Paco Gómez. També van assistir membres de l’Equip de Govern i regidors de la Corporació Municipal.

“Hem fet aquest xicotet homenatge a l’agrupació de Protecció Civil de Massamagrell, perquè els veïns i les veïnes del nostre poble coneguen, reconeguen i agraïsquen el seu impagable treball, especialment tot el realitzat durant l’any 2020, fent costat a les necessitats que ha generat l’emergència per la pandèmia de la Covid-19”, expressava l’alcalde de Massamagrell, Paco Gómez.

Els voluntaris i les voluntàries d’aquesta associació s’han encarregat durant tots aquests mesos de la recollida d’aliments en el banc d’aliments i el seu repartiment casa a casa i en Càritas, així com recollir medicaments en les farmàcies i material escolar en els col·legis, felicitar l’aniversari a més de 500 persones en període de confinament, entregar bosses, teles i gomes a la xarxa de mascaretes quan hi havia desproveïment, i proveir de màscares i gels als comerços locals. A més de controlar els mercats municipals i oferir seguretat addicional en els actes organitzats per l’ajuntament.

Aquest xicotet homenatge va finalitzar amb unes paraules d’Amparo, responsable de Protecció Civil, i amb el lliurament d’una placa commemorativa per part de l’Ajuntament de Massamagrell.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 3 =