25n
25N
25N

Massamagrell reprèn les activitats esportives online

Les classes es poden seguir a través de la pàgina de Facebook “Viu Massama”

Massamagrell reprèn les activitats esportives online
22/01/2021 -

L’Ajuntament de Massamagrell ha tornat a posar a la disposició de la seva ciutadania les activitats esportives en línia. Unes activitats que fins al moment s’estaven realitzant presencialment, però que s’han vist suspeses amb les noves mesures que ha pres el consistori per a fer front a la gran quantitat de contagis per coronavirus.

Aquestes activitats es van reprendre ahir dijous i es poden seguir a través de la pàgina de Facebook “Viu Massama”. La mateixa pàgina que es va crear durant el confinament sota el nom de “Massama a casa” per a donar cabuda a totes aquelles activitats que no es podien realitzar de manera presencial, i que així la ciutadania pogués continuar tenint oferta cultural, esportiva, formativa i juvenil.

“Quan les activitats van reprendre la seva presencialitat, la pàgina “Massama a casa” es va transformar en una plataforma virtual sota el nom de “Viu Massama” on s’alberga tota l’agenda d’oci, cultural, juvenil-infantil i esportiva del municipi. Ahir, “Viu Massama” va tornar a retransmetre les classes d’esport en directe, igual que en els seus inicis. D’aquesta manera, els nostres veïns i veïnes poden continuar gaudint de les activitats esportives, a pesar que no es poden realitzar presencialment a causa de les restriccions per a complir amb les mesures de seguretat” aclareix l’alcalde de Massamagrell i regidor d’Esports, Paco Gómez.

“Durant el confinament, a més de les activitats habituals que es realitzaven des de l’Ajuntament de Massamagrell, i que es van traslladar a aquesta plataforma, es van afegir unes altres que es van poder realitzar gràcies a Monica amb “Ballem”, Joaquín amb hapkido o l’atletisme amb Toni ATMSD, als quals novament agraïm la seva col·laboració”, comenta la regidora de Cultura, Educació i Joventut, Araceli Munera.

Les classes s’estan realitzant de dilluns a divendres en horari de matí i tarda, fins al 31 de gener, i les activitats són: aeròbic, pilates, ioga i blego. Avui dia la plataforma la segueixen gairebé 1.500 persones, i la primera classe en línia ha rebut més de 290 reproduccions.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × cinc =