25n
25N
25N

Massamagrell recolza el compromís d'Aranco per la sostenibilitat en el sector de l'embalatge

Massamagrell recolza el compromís d'Aranco per la sostenibilitat en el sector de l'embalatge
26/04/2021 -

L’alcalde de Massamagrell, Paco Gómez, i la regidora d’Urbanisme i Sostenibilitat Ambiental, Raquel Gómez, van visitar fa uns dies les noves instal·lacions d’Aranco, situades en el polígon industrial Bobalar de Massamagrell, amb la finalitat de conéixer les activitats i projectes d’aquesta empresa dedicada a serveis d’embalatge industrial sostenible i que recentment ha inaugurat les seues oficines, laboratoris i magatzems en aquest polígon.

De la mà del director general de la companyia, Gaizka Lara Goiricelaya, l’alcalde i la regidora van recórrer els diversos edificis que componen les instal·lacions de l’empresa i van ser informats amb detall de l’activitat de la companyia, fortament compromesa amb la innovació, sostenibilitat i servei.

“Ens alegra que noves empreses s’instal·len en el nostre polígon, dinamitzant l’activitat industrial i generant ocupació”, assenyala l’alcalde de Massamagrell, Paco Gómez, que afirma també que “aprofitem la visita per a informar de la posada en marxa pròximament d’una EGM per a consolidar aquesta àrea industrial”.

Segons el director general d’Aranco, “som conscients de la cada vegada major sensibilitat i exigència social cap als valors i les accions sostenibles. L’actual context ens exigeix, o així almenys el percebem, rendir comptes especialment als qui formem part dels sectors industrials vinculats a la producció i comercialització de productes plàstics. Les noves instal·lacions d’Aranco estan concebudes per a minimitzar el consum energètic i reduir els residus; com per exemple, aprofitar l’aigua de pluja per al regadiu de les zones verdes i fer ús de panells solars”.

Actualment estan treballant per a llançar pròximament al mercat un nou film estirable d’altes prestacions i rendiment amb almenys un 51% de matèria primera reciclada procedent de films estirables usats i recollits.

“En aquesta visita, el director general ens va comunicar la seua voluntat de crear un impacte positiu a Massamagrell i, per a això, ja ha signat un conveni amb l’IES Massamagrell que permetrà posar en marxa una línia de formació dual amb l’alumnat del nostre poble”, ha explicat la regidora de Sostenibilitat Ambiental, Raquel Gómez.

En Aranco són pioners en la reducció de micrajes dels films estirables en el mercat espanyol i fabricants propis d’envoltadores, fetes en la Comunitat Valenciana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze + 4 =

museo prehistoria