25n
25N
25N

Massamagrell reparteix 4.000 mascaretes per a les persones que utilitzen el transport públic

Massamagrell reparteix 4.000 mascaretes per a les persones que utilitzen el transport públic
16/04/2020 -

En el marc de la campanya “Cultura de protecció personal” del Ministeri de l’Interior, l’Ajuntament de Massamagrell ha rebut 4.000 mascaretes que ha repartit a les persones que es desplacen als seus centres de treball en l’autobús urbà municipal i metro, sempre que l’ús d’aquests mitjans fóra justificat.

A més, des de la Generalitat Valenciana, després de l’acord que han tancat amb el Col·legi Oficial de Farmacèutics i Farmacèutiques de la Comunitat Valenciana, en les pròximes setmanes es començaran a repartir mascaretes en les farmàcies dels municipis per a les persones de més de 65 anys o considerades vulnerables amb només ensenyar la targeta SIP.

Finalment, l’Ajuntament de Massamagrell continua repartint màscares de la xarxa solidària veïnal als comerços que les sol·liciten i les veïnes i veïns que les necessiten per la seua situació de vulnerabilitat, així com al personal del SAD, que també les porten a les cases que visiten diàriament.

L’alcalde de la localitat, Paco Gómez, ha volgut assenyalar que “L’Estat d’Alarma continua vigent i el confinament continua sent obligatori. També vull especificar que les màscares van dirigides a grups molt concrets de població i, en el cas dels repartiments en el transport públic, només als qui poden utilitzar-lo amb motiu justificat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − 7 =