25n
25N
25N

Massamagrell remodela les voreres del barri de la Magdalena amb una inversió de 48.000 euros

En aquesta segona fase les obres es realitzaran als carrers Verge del Puig i Sant Pasqual Bailón

Massamagrell remodela les voreres del barri de la Magdalena amb una inversió de 48.000 euros
02/12/2020 -

L’Ajuntament de Massamagrell ha iniciat la segona fase del Pla d’Adequació de Voreres del barri de la Magdalena. Després d’una primera fase a principis d’aquest estiu, en la qual es va rehabilitar el carrer Verge de l’Asunción i part del carrer Atanasio de Manises, ara arriba la remodelació dels carrers Verge del Puig i Sant Pasqual Bailón.

El cost de les obres d’aquesta segona fase ascendeix a 48.100 euros, i són finançats amb fons propis de l’ajuntament, que provenen del romanent de tresoreria 2020; a diferència de les de la primera fase, que van ser executades amb la subvenció de 44.768,79 euros del programa SOM de la Diputació de València.

L’alcalde de Massamagrell, Paco Gómez, es mostra content amb els resultats de les anteriors actuacions i creu que “estem complint amb el nostre compromís de rehabilitar una zona que necessitava moltíssim aquestes actuacions de millora i accessibilitat. Aquesta és la segona fase d’un projecte de rehabilitació de tota aquesta zona del barri de la Magdalena”.

La regidora d’Urbanisme, Raquel Gómez, comenta “aquest projecte ens permetrà a poc a poc rehabilitar els carrers del nostre poble, millorant així la qualitat de vida i el dia a dia dels nostres veïns i veïnes”.

Aquest Pla d’Adequació de Voreres continuarà l’any vinent amb la tercera fase, en la qual es rehabilitaran les voreres deteriorades d’altres carrers.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 + sis =