25n
25N
25N

L'Ajuntament de Massamagrell és reconegut pel seu turisme ètic i responsable

63 empreses i entitats de la Comunitat Valenciana van ser les reconegudes ahir a Alacant

L'Ajuntament de Massamagrell és reconegut pel seu turisme ètic i responsable
29/11/2018 -

Aquest dimecres 28 de novembre, en la Casa Mediterrani d’Alacant, es va fer lliurament d’un diploma a seixanta-tres empreses i entitats de la Comunitat Valenciana com a reconeixement per adoptar un turisme ètic i responsable, entre les quals es troba l’Ajuntament de Massamagrell.

A l’inici de l’acte el catedràtic de la Universitat Jaume I, Domingo García-Marzà, va aclarir que les universitats també són agents turístics, ja que disposen de coneixements i innovació i estan ajudant a crear el Codi Ètic a la Comunitat Valenciana.

A continuació, van intervenir representants de diferents empreses i entitats per a mostrar públicament el seu suport; i seguidament es va passar al lliurament de distintius per part del secretari de Turisme de la Generalitat Valenciana, Francesc Colomer.

El regidor de Turisme, Paco Gómez, va anar l’encarregat d’arreplegar el diploma que acredita a l’Ajuntament de Massamagrell com a entitat adherida al Codi Ètic del Turisme Valencià.

Colomer va clausurar l’acte assenyalant que d’aquesta manera “estem completant el sector turístic des d’un punt de vista ètic”, per a arribar als valors de cordialitat i tolerància des de l’essència de l’hospitalitat mediterrània.

“Estem molt agraïts perquè s’haja reconegut la nostra adhesió al Codi Ètic del Turisme Valencià. Per a tots nosaltres la responsabilitat social i l’hospitalitat són factors imprescindibles en el model turístic que adoptem”, comenta el regidor de Turisme.

“Ens enorgulleix ser un dels ajuntaments de la Comunitat Valenciana compromesos amb un codi que fomenta la cordialitat, el respecte i la inclusió com a valors diferencials del turisme valencià”, afig l’alcalde, Pep Galarza.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − quatre =

programacion rialto
programacion rialto
ficcions 2019-2020