25n
25N
25N

Massamagrell rep el premi a la “Promoció esportiva” de la Federació Valenciana de Pilota en el XXIX Dia de la Pilota 2020

En la cerimònia de lliurament del reconeixement, celebrada en el complex esportiu “La Petxina” de València, l’alcalde de la localitat, Paco Gómez, va reafirmar el compromís del seu municipi amb la promoció d’aquest esport tradicional.

Massamagrell rep el premi a la “Promoció esportiva” de la Federació Valenciana de Pilota en el XXIX Dia de la Pilota 2020
17/09/2020 -

El nom de Massamagrell i la pilota valenciana són dos conceptes que, si parlem de la projecció del municipi fora del seu terme, solen anar units. El municipi compta en l’actualitat amb pilotaris il·lustres com Soro III, Salva o Héctor II, i jugadores locals en la selecció absoluta com és el cas de Mónica Moya i Irene Badía, un Club local i la seua escola de pilota altament competitius, que provoquen, que en qüestió de presència en els pòdiums, Massamagrell solga ser present.

A més d’aquesta cultura esportiva i de competició al voltant de la pilota, les instal·lacions esportives de Massamagrell solen ser l’escenari en el qual es disputen grans partides en els tornejos nacionals i autonòmics més rellevants, així com de tornejos celebrats en el municipi, com el JECV o l’II Campionat infantil d’ One Wall i l’III de frontó a mà de la Junta Central Fallera, que van tindre lloc a Massamagrell el passat cap de setmana.

Per tots aquests motius, la Federació de Pilota Valenciana ha decidit guardonar a l’Ajuntament de Massamagrell, en representació del municipi, amb el Premi a la Promoció Esportiva, en el seu lliurament de premis del XXIX Dia de la Pilota 2020.

El regidor d’esports i alcalde del municipi, Paco Gómez, va ser l’encarregat de rebre el guardó i va declarar: “Massamagrell és bressol de pilotaris d’elit, però també d’una cultura esportiva al voltant d’aquesta bella disciplina fonamentada en el respecte al rival, l’esportivitat i el plaer de practicar el nostre esport autòcton. Continuarem promocionant la pilota valenciana, perquè per a nosaltres és una manera d’entendre la vida. Massamagrell sempre mantindrà viu aquest esport.”

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − quatre =