25n
25N
25N

Massamagrell recapta 1800 euros per a la lluita contra el càncer de mama

Massamagrell recapta 1800 euros per a la lluita contra el càncer de mama
05/11/2019 -

Amb motiu del Dia Mundial contra el Càncer de Mama del passat 19 d’octubre, la Junta local de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) de Massamagrell va realitzar una sèrie d’activitats amb l’objectiu de recaptar fons per a la lluita contra la malaltia.

En primer lloc, es van recollir 524 euros, corresponents al 10% de les entrades venudes al veïnat per a assistir al musical “Aladdin”, representat diumenge passat, 20 d’octubre.

A més, el dimarts 29 d’octubre es va instal·lar una taula petitòria en la Plaça Constitució, en la qual es van recaptar, al final del dia, 1064,50 euros de la venda d’articles i 212,33 euros de l’urna destinada per a les donacions particulars. El total recaptat, per tant, ascendeix als 1800 euros.

La presidenta de l’AECC a Massamagrell, Verónica Carrillo, està molt contenta perquè “Massamagrell torna a demostrar que està bolcat amb el treball que realitzem des de l’associació i que està conscienciat amb la lluita contra el càncer de mama”.

L’alcalde de la localitat, Paco Gómez, es va mostrar molt satisfet amb la recaptació i va declarar: “És una gran notícia que Massamagrell, gràcies a la solidaritat del seu veïnat, es reivindique com un poble generós i compromés amb la lluita contra aquesta xacra”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × tres =

Informacion coronavirus