25n
25N
25N

Massamagrell realitzarà un segon repartiment de mascaretes a la ciutadania

Massamagrell realitzarà un segon repartiment de mascaretes a la ciutadania
10/07/2020 -

Davant la situació de pandèmia actual, l’Ajuntament de Massamagrell ha treballat per garantir la seguretat higienicosanitària de la ciutadania del municipi, implementant diferents mesures i, fa uns mesos, realitzant un repartiment massiu de mascaretes homologades a la població en una compra centralitzada realitzada per la Mancomunitat de l’Horta Nord.

Ara, en la situació de Nova Normalitat en la qual toca conviure amb el virus, les mascaretes es converteixen en un element fonamental per al dia a dia de la ciutadania. És per això que l’Ajuntament de Massamagrell ha efectuat una nova compra de mascaretes homologades i reutilitzables (fins a 10 rentades), aquesta vegada amb fons propis, que procedirà a repartir la setmana que ve a tot el veïnat empadronat.

Les diferencia entre el primer repartiment i aquesta segona campanya de distribució seran dues: La primera, que l’ajuntament comptarà amb mascaretes de menor grandària (infantils), perquè puguen ser emprades per nenes i nens menors de 14 anys. La segona diferència serà la forma del repartiment: El lliurament de les mascaretes no serà a domicili, sinó que serà l’ajuntament el que dictamine els punts i horaris de recollida als quals les persones hauran d’acudir i on (zones), i prèvia identificació, se’ls farà lliurament de les mascaretes que pertoquen al seu domicili, seguint el procediment de distribució per empadronament.

Per això, que acudisca a recollir les màscares una sola persona que convisca en l’habitatge, serà suficient per a rebre el lot corresponent a aquest domicili.

L’alcalde de la localitat, Paco Gómez, ha volgut destacar “el compromís de l’ajuntament amb la seguretat sanitària en aquests temps que ens ha tocat viure, garantint que es continuarà treballant per a intentar pal·liar els efectes d’aquesta pandèmia a Massamagrell”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc + tres =