25n
25N
25N

L'Ajuntament de Massamagrell acompleix un projecte formatiu dirigit a la inserció sociolaboral de dones

El curs ha tingut una duració de sis setmanes i han participat un total de 36 dones

L'Ajuntament de Massamagrell acompleix un projecte formatiu dirigit a la inserció sociolaboral de dones
27/10/2020 -

L’Ajuntament de Massamagrell ha acomplit un projecte formatiu dirigit a dones a la recerca de creixement personal i empoderament. L’objectiu d’aquest projecte ha sigut dotar de competències i habilitats al col·lectiu de dones que formen part del programa de renda valenciana d’inclusió per a millorar la seua inserció sociolaboral.

El curs, que va finalitzar la setmana passada amb el lliurament dels diplomes per part de l’alcalde de Massamagrell i la regidora d’igualtat, ha tingut una duració de sis setmanes i ha comptat a la participació de 36 dones.

Les alumnes s’han distribuït en quatre grups diferents de nou participants cadascun, i han rebut un total de 24 hores de formació en les quals s’han realitzat sessions d’autoconeixement, benestar emocional, confiança i valors per a afrontar les noves oportunitats en l’àmbit sociolaboral, així com tallers sobre elaboració del currículum i la preparació d’entrevistes de treball.

L’Alcalde de Massamagrell, Paco Gómez, comenta “hem invertit més de 9.000 euros en aquest projecte. És fonamental que les institucions públiques col·laboren activament en la formació i l’apoderament dels col·lectius més vulnerables per a reduir les desigualtats socials i millorar l’ocupabilitat, especialment en aquests temps difícils que estem vivint a causa de Covid-19”.

D’altra banda, la regidora d’igualtat, Araceli Munera, explica “un dels aspectes que aconsegueixen aquests projectes, i que a parer meu és dels més importants, és el fet que creen una xarxa de dones amb situacions semblants que poden consolidar una relació i ajudar-se les unes a les altres”.

Aquest curs és un pas més encaminat a dotar a la ciutadania de les eines necessàries per a garantir la qualitat de vida, combatent l’exclusió i la vulnerabilitat social.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze − cinc =