25n
25N
25N

Massamagrell realitza un programa nutricional per a famílies en risc d'exclusió social

Massamagrell realitza un programa nutricional per a famílies en risc d'exclusió social
10/08/2020 -

El programa nutricional per a famílies en risc d’exclusió social, impulsat per l’Ajuntament de Massamagrell, que es realitza durant els últims anys. La institució ha adquirit 685 vals de 5 euros cadascun, sumant un import total de 3425 euros, els beneficiaris dels quals han sigut 36 menors i que seran canviables en els supermercats Consum situats en la localitat de L’Horta Nord.

La iniciativa ha sigut, en paraules de Nina Sepúlveda, regidora de benestar social de l’Ajuntament de Massamagrell “un èxit gràcies a la implicació de totes les persones que han format part del projecte”. Sepúlveda afig “L’Ajuntament continuarà lluitant per eliminar qualsevol tipus de desigualtat i, confiem, que aquest val siga de gran ajuda per a moltes famílies”.

L’objectiu que tenia l’Ajuntament quan es va proposar aquesta iniciativa era el d’alleujar la situació econòmica i sanitària de les famílies més vulnerables, proporcionant una alimentació equilibrada per a tots els i les menors del municipi.

Paco Gómez, alcalde de Massamagrell, destaca “un dels nostres compromisos més prioritaris és el d’ajudar als nostres veïns i veïnes i intentar que cap d’ells es quede arrere a causa de la seua situació econòmica. La instauració i ampliació d’aquest programa és una gran notícia per a Massamagrell”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − 9 =

bombers
bombers