25n
Orgull
Orgull

Massamagrell formarà part dels Punts Labora Mòbils

Un autobús adaptat es traslladarà pels municipis que no compten amb Espai Labora per a prestar el servei de manera més pròxima

Massamagrell formarà part dels Punts Labora Mòbils
13/05/2021 -

L’Ajuntament de Massamagrell, a través de l’Agència de Desenvolupament Local, s’ha adherit al conveni de col·laboració entre la Federació Valenciana de Municipis i Províncies i LABORA per al desenvolupament i posada en marxa de dos punts ‘Espai Labora’ mòbils en la Comunitat Valenciana.

La nova iniciativa es posa en marxa amb el propòsit de portar presencialment el Servei Valencià d’Ocupació i Formació a aquelles localitats en les quals no existeix una oficina Espai Labora.

El servei consistirà en el fet que dos autobusos especialment adaptats, es traslladaran fins a les diferents localitats adherides durant alguns dies del mes, així tota la ciutadania podrà accedir fàcilment a l’Espai Labora per a millorar els seus coneixements i eines en matèria d’ocupabilitat.

“L’Espai Labora més pròxim a Massamagrell és el situat a Meliana, i encara que hi ha una bona combinació de Metre per a arribar fins allí, aquest servei permetrà als nostres veïns i veïnes evitar els desplaçaments i estalviar temps. Intentem, en la mesura que siga possible, facilitar els tràmits als nostres veïns i veïnes, sobretot en un tema com el de l’ocupació”, explica l’alcalde de Massamagrell i regidor d’Ocupació, Paco Gómez.

Aquests dos punts mòbils visitaran les localitats de les tres províncies de la Comunitat Valenciana i també diferents campus universitaris.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze + un =