25n
25N
25N

L'Ajuntament de Massamagrell, els Centres educatius i el Centre de Salut es reuneixen per a tractar els protocols actuals enfront de la covid

L'Ajuntament de Massamagrell, els Centres educatius i el Centre de Salut es reuneixen per a tractar els protocols actuals enfront de la covid
28/09/2020 -

Divendres passat, de manera telemàtica, va tindre lloc la reunió periòdica que s’ha establit entre els equips directius dels centres educatius de Massamagrell (entre els quals es compten, a més dels d’educació primària i secundària, l’EPA i l’Escola Oficial d’Idiomes), el Centre de Salut del municipi i l’Ajuntament de Massamagrell, representat per la regidora de Sanitat i Salubritat, Nina Sepúlveda, la regidora d’Educació, Araceli Munera i l’alcalde de la localitat, Paco Gómez.

Aquesta reunió periòdica és un espai de coordinació entre entitats destinat a millorar la cooperació enfront de la pandèmia en els centres educatius de Massamagrell. En ella es van tractar els diferents protocols i mesures d’actuació en matèria, no sols de prevenció del contagi, sinó en cas que aquests es detecten a les aules del municipi.

A més, des de l’ajuntament s’han fet arribar a la direcció del Centre de Salut les queixes de la ciutadania sobre la falta d’atenció presencial i telefònica en aquest. Des del centre, en coordinació amb la resta d’institucions, es treballarà per a revertir aquesta situació.

En paraules de l’alcalde de la localitat, Paco Gómez: “Els elements crucials perquè la gestió d’aquesta situació siga efectiva són la cooperació entre institucions i la coordinació de les mesures a implementar i com fer-ho. Per això, ens reunim de manera periòdica amb tots els actors implicats amb l’objectiu comú de mantenir l’educació presencial amb les menors incidències possibles.”

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit + nou =

Valencia activa
bombers
Valencia activa