25n
Orgull
Orgull

Massamagrell obre la fase de votacions ciutadanes dels seus Pressupostos Participatius 2018

Un total de 175 propostes ciutadanes han estat presentades en aquesta II edició dels Pressupostos Participatius.

Massamagrell obre la fase de votacions ciutadanes dels seus Pressupostos Participatius 2018
28/08/2018 -

Un any més, i aquest ja és el segon, el Ajuntament de Massamagrell i concretament la Regidoria de Participació Ciutadana, obre les votacions ciutadanes dels seus Pressupostos Participatius 2018 mitjançant el seu Portal de Participació “Massamagrell Participa”. Des del 27 d’agost fins al 12 de setembre la ciutadania de Massamagrell podrà triar la destinació de 120.000 €; 20.000 € més que l’edició de l’any passat.

Des del passat 5 de juliol fins al 18 de juliol es van recollir totes les propostes ciutadanes. Després de l’anàlisi i estudi de viabilitat en la Comissió Funcionarial de l’ajuntament de totes les iniciatives recollides, i al costat del seu informe que es va fer públic al portal municipal, han estat seleccionades 67 propostes de despesa corrent i d’inversió.

La fase de votacions es va obrir ahir, dia 27 d’agost i es tancarà el dia 12 de setembre i el canal per a les votacions és http://participa.massamagrell.es/. Per poder votar totes les persones han de registrar-se al nostre portal de participació i accedir al mateix amb les credencials d’accés. Cada persona empadronada a Massamagrell podrà emetre el seu vot a tres propostes ciutadanes de cada àrea (inversió/gasto corrent). Cal recordar que la intenció de vot pot canviar-se fins al dia i l’hora de tancament de les votacions.

Les execucions dels projectes començaran a partir del 19 de setembre de 2018 i en un termini no superior a 30 dies el Ajuntament de Massamagrell sol·licitarà pressupostos a diferents empreses per conèixer el cost real de les propostes triades i començar amb la seva execució. A més la Regidoria de Participació Ciutadana informarà a les persones que les seves proposades hagin estat triades pel sistema majoritari.

Aquest projecte està subjecte al Reglament de Govern Obert que té aprovat el Ajuntament de Massamagrell des de fa un parell d’anys.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 + deu =