25n
25N
25N

Massamagrell presenta als participants del Voluntariat pel Valencià

Massamagrell presenta als participants del Voluntariat pel Valencià
13/01/2020 -

Les persones que es van inscriure com a aprenents al programa de “Voluntariat pel Valencià” de Massamagrell, que dóna inici la 4a edició al municipi, ja s’han conegut amb les seues parelles, persones voluntàries amb coneixements en valencià que volen ajudar al fet que altres veïnes i veïns aprenguen. El programa consta d’una hora d’aprenentatge mitjançant la conversació durant deu setmanes.

Organitzat per l’Ajuntament de Massamagrell a través d’AVIVA, l’òrgan municipal de normalització lingüística, aquest programa és, en paraules de la regidora de cultura, Araceli Munera, “Un canal més informal que els estudis reglats, que facilita l’aprenentatge mitjançant el contacte interpersonal. Les persones voluntàries, a més, compten amb eines per tal d’entaular conversació com un registre de temes de conversació amb un llistat paraules en valencià per a dinamitzar-la”.

L’alcalde de la localitat, Paco Gómez, reivindica que “En aquesta quarta edició, continuem fomentant aquesta iniciativa d’aprenentatge en la qual, jo mateix, he participat dos anys, servint-me per a millorar notablement el meu ús diari del valencià”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze + 2 =

Informacion coronavirus
Informacion coronavirus
diputacion covid19
mancomunidad horta sud
diputacion covid19