25n
25N
25N

Massamagrell prepara la reobertura de la piscina municipal

Massamagrell prepara la reobertura de la piscina municipal
02/06/2020 -

Personal tècnic de l’Ajuntament de Massamagrell, encapçalat pel regidor d’esports i alcalde, Paco Gómez, al costat dels responsables de l’empresa concessionària que gestiona la piscina municipal de Massamagrell, han visitat les instal·lacions d’aquesta, per a veure el procés de posada a punt de les instal·lacions per a la seua reobertura, que tindrà lloc pròximament.

Per a la reobertura, s’han implementat els protocols i mesures de seguretat necessàries com ara una limitació de l’aforament, zones delimitades amb les distàncies de seguretat garantides, una major neteja, el tancament dels vestuaris d’acord amb el que es disposa per les normes de la Fase 2 del procés de desescalada, acompanyat aquest tancament també de la zona de pícnic i la de jocs infantils.

En paraules de Gómez: “Pròximament, la ciutadania de Massamagrell podrà gaudir de les instal·lacions de la piscina municipal amb totes les mesures de seguretat pertinents i, d’aquesta manera, banyar-se i prendre el sol en condicions òptimes donada la situació. És un moment complicat, però creiem que seguint totes les recomanacions sanitàries, la podrem obrir. L’àrea de Serveis Municipals està treballant aquests dies al costat de responsables de l’empresa concessionària de la gestió de la piscina perquè tot estiga a punt al més prompte possible. Comunicarem la data d’obertura pròximament a través dels canals oficials.”

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 4 =