25n
25N
25N

Massamagrell premia a les persones guanyadores del XII Concurs de Cartells Carmen Tamarit Riera

L’acte es va celebrar el mateix Dia Internacional de la Dona

Massamagrell premia a les persones guanyadores del XII Concurs de Cartells Carmen Tamarit Riera
09/03/2021 -

Ahir, dilluns 8 de març i Dia Internacional de la Dona, l’Ajuntament de Massamagrell va efectuar el lliurament de premis a les persones guanyadores del XII Concurs de Cartells Carmen Tamarit Riera, un concurs realitzat per a commemorar aquest dia tan assenyalat.

L’acte es va celebrar en el hall del Centre Cultural a les 18.30 hores de la vesprada, complint amb totes les mesures de seguretat i protocols establits. En ell van ser presents l’alcalde de Massamagrell, la regidora d’Igualtat, les dues persones premiades i Albert Bascuñán Tamarit, fill de Carmen Tamarit Riera, dona a qui s’homenatja amb el nom d’aquest concurs.

El premi popular, valorat en 200 euros, va ser entregat a Paola Carrasco Martín pel seu cartell anomenat Joc de reines. I el premi del jurat, valorat en 350 euros, va anar per al cartell MASSA, presentat per Juan Diego Ingelmo Benavente.

“Enhorabona pel premi i gràcies per la vostra participació, d’igual manera que la de la resta de persones participants. Ens alegra molt la gran acceptació que ha tingut aquest concurs en un any com aquest. Hi ha treballs molt bons que perfectament podrien haver sigut premiats també, però no ha sigut possible, ja que ens hem de cenyir a les bases del concurs. Des d’ací convide a tota la ciutadania al fet que visite l’exposició aquests dies, perquè malgrat la terrible notícia amb la qual hem començat el dia, no hi ha millor homenatge a les dones que continuar amb tota la programació preparada amb motiu del 8M”, va comentar l’alcalde de Massamagrell, Paco Gómez.

“No hi ha millor homenatge a Carmen que haver batut un rècord de participació el primer any que el concurs porta el seu nom. Segur que estaria molt orgullosa d’aquest resultat. Així que traslladem el nostre agraïment a les 56 persones que han volgut participar des de diferents parts d’Espanya. Gràcies als seus treballs hem pogut muntar una exposició digna de visitar, i d’alguna manera demostrar que Massamagrell és un poble que lluita per la igualtat”, va expressar la regidora d’Igualtat, Araceli Munera.

Enguany, les bases han sigut adaptades perquè el concurs fora més accessible a la ciutadania, complint sempre amb els requisits bàsics d’anonimat, i com a novetat, el jurat expert ha comptat per primera vegada amb una agent d’igualtat.

L’exposició de tots els cartells que han participat en aquest concurs està situada en el hall del Centre Cultural del municipi i es podrà visitar fins al pròxim dia 18 de març, de dilluns a divendres en horari de 9 a 14 hores i de 16 a 19.30 hores.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − 5 =