25n
25N
25N

Massamagrell participarà en el projecte “KeyToEU” al costat de 8 municipis europeus

Massamagrell participarà en el projecte “KeyToEU” al costat de 8 municipis europeus
11/09/2020 -

Aquest projecte, de promoció de la solidaritat, està valorat en 148.680 euros, i és finançat al 100% per la Comissió Europea dins del programa “Europe for Citizens”

El projecte “KeyToEU” (Key to solving social problems and supporting the evolution of Europe in future) té com a objectiu la comprensió de la solidaritat i el paper de la generació més jove en aquest context.

En paraules de la Regidora de Projectes Europeus, Raquel Gómez, “el projecte consisteix en una cooperació entre municipis europeus, els participants dels quals es formaran en els mecanismes de solidaritat europea, tenint com a objectiu a llarg termini l’establiment de materials específics que ajuden a gestionar aquest tema en un públic més ampli”.

Les activitats estan dirigides, d’una banda a joves de 14 a 30 anys i, per un altre a adults, activistes, grups d’interés i institucions públiques.

Els municipis els ajuntaments o les associacions dels quals participen al costat de Massamagrell com a representant d’Espanya, són: Alsbach-Haehniein (Alemanya) que lidera el projecte, Sulmona (Itàlia), Lubaczów (Polònia), Atalanti (Grècia), Kozloduy (Bulgària), Diosd (Hongria), Praga (República Txeca) i Elbasan (Albània).

Les activitats del projecte organitzades per a finals d’aquest 2020, donaran inici finalment en 2021, a causa de la situació pandèmica actual, i una d’elles serà a Massamagrell.

En paraules de l’alcalde de Massamagrell, Paco Gómez: “És un honor per a Massamagrell participar al costat de tantes altres ciutats europees en un projecte ambiciós com és KeyToEU, en el qual treballarem per fomentar els valors de la solidaritat europea, referents a tot el món.”

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 5 =

museo prehistoria