25n
25N
25N

Massamagrell participarà un any més en la VI edició del circuit RunCáncer

Serà un dels 17 municipis que celebrarà la doble prova, carrera i marxa solidària, de les 108 previstes per a 2020

Massamagrell participarà un any més en la VI edició del circuit RunCáncer
17/01/2020 -

Aquest matí s’ha presentat la 6a edició del circuit RunCáncer en un acte celebrat en el Palau de Congressos de València, davant centenars de persones, i al qual han acudit la presidenta de la Junta Local d’AECC Massamagrell, Verónica Carrillo, i l’alcalde i regidor d’esports, Paco Gómez, representant a l’Ajuntament de Massamagrell.

El circuit de carreres i marxes solidàries més gran de tota Europa festeja enguany la seua VI edició, i s’amplia enguany, passant de 80 fins a les 108 localitats de la província de València amb la celebració de carreres i marxes per a recaptar fons per a la investigació per a la lluita contra el càncer.

“Estem molt contentes de poder celebrar un any més aquest esdeveniment amb la col·laboració de l’ajuntament. La bona organització dels anys anteriors es veu recompensada per l’organització del circuit, que ens premia una vegada més amb la doble cita. Esperem, com en anys anteriors, la col·laboració dels nostres veïns i veïnes per a fer d’aquest dia una gran festa solidària”, assenyala la presidenta de la Junta Local Contra el Càncer de Massamagrell, Verónica Carrillo.

L’alcalde i regidor d’Esports, Paco Gómez va destacar que “Massamagrell serà un dels 17 municipis que celebraran la doble prova: la carrera i la marxa solidària. Això aporta un valor afegit per al nostre municipi, que ja l’acull per quart any consecutiu, ja que només 17 municipis de 108 que participen en el circuit tindran aquesta doble prova solidària

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 + 10 =

Informacion coronavirus
Informacion coronavirus
informacion coronavirus