25n
25N
25N

Massamagrell participarà un any més en el circuit RunCáncer

Serà un dels 18 municipis a celebrar la doble prova: carrera i marxa solidària

Massamagrell participarà un any més en el circuit RunCáncer
18/01/2019 -

Aquesta setmana s’ha presentat la nova edició del circuit RunCáncer en un acte celebrat en el Palau de Congressos de València davant centenars de persones i al qual va acudir el regidor d’Esports, Paco Gómez, en nom de l’Ajuntament.

El circuit de carreres i marxes solidàries més gran de tota Europa festeja enguany la seua V edició i arribarà fins a 80 localitats de la província de València amb la celebració de carreres i marxes per a lluitar contra el càncer.

“Massamagrell serà un dels 18 municipis que celebraran la doble prova: la carrera i la marxa solidària. Ja és el tercer any consecutiu que ens concedeixen aquesta doble competició que celebrarem en el mes de setembre coincidint amb les nostres festes patronals”, explica el regidor d’Esports, Paco Gómez.

“Ens entusiasma molt el fet d’acollir les dues proves, ja que d’aquesta manera podem recaptar major quantitat de diners i donar-ho íntegrament a projectes d’investigació oncològica. Des de la AECC Massamagrell ens encarregarem de reunir gent voluntària que ens ajude en l’organització i repartiment de dorsals”, aclareix la presidenta de la Junta Local Contra el Càncer de Massamagrell, Verónica Carrillo.

“Estem molt satisfets que el nostre municipi forme part d’un esdeveniment totalment solidari com aquest. En aquests dies Massamagrell s’ompli encara més de vida i al mateix temps que fomenta l’esport compleix el principal objectiu d’ajudar en la lluita contra el càncer”, comenta l’alcalde, Pep Galarza.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 3 =