25n
25N
25N

Massamagrell participa en la I Quinzena Cultural del Camí del Sant Greal

Massamagrell participa en la I Quinzena Cultural del Camí del Sant Greal
19/05/2021 -

L’Ajuntament de Massamagrell està participant en la I Quinzena Cultural del Camí del Sant Greal que s’està desenvolupant en el Mercat de Colón de València des d’aquest dilluns 17 de maig fins al pròxim dia 30.

L’alcalde de Massamagrell, Paco Gómez, va assistir a la inauguració i va dirigir unes paraules a les persones assistents: “Gràcies a l’Associació Cultural del Camí del Sant Greal pel treball que realitza per a impulsar aquesta ruta, així com el treball que comporta l’organització d’aquest esdeveniment i altres que ajuden a promocionar-la. Per al nostre municipi té un gran significat formar part de la ruta, ja que l’ha posicionat turísticament”.

Hui dimecres, també ha participat en la mesa de debat sobre el Camí del Sant Greal al costat de l’alcalde d’Alboraia, Miguel Chavarría; el representant de l’Ajuntament de Massamagrell en l’Associació Cultural, Jesús Gimeno; el portaveu de Ciutadans a l’Ajuntament de València, Fernando Giner; i Ana Mafé, la presidenta de l’Associació Cultural que ha moderat el debat.

Aquesta quinzena comptarà amb una programació que inclou diverses conferències i xarrades, a més d’una exposició fotogràfica dels municipis que conformen la Ruta del Greal, entre els quals està Massamagrell, que té un paper rellevant dins de la Ruta.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 − 6 =