caixa popular

Massamagrell ofereix Orientació Laboral a persones aturades de llarga durada

Les persones interessades podran beneficiar-se d’aquest servei fins al 15 de juny de 2018

Massamagrell ofereix Orientació Laboral a persones aturades de llarga durada
26/02/2018 -

L’Ajuntament del Massamagrell, a través de l’àrea de Promoció Econòmica i Ocupació, ha iniciat un Programa d’Orientació Laboral per a persones aturades de llarga durada, és a dir, que porten més d’1 any en situació de desocupació.


El programa té com a finalitat ajudar a la inserció laboral a través d’accions d’orientació, informació i acompanyament, així com classes específiques d’ús de les noves tecnologies orientades a la cerca activa d’ocupació. Les persones interessades poden dirigir-se a l’Agència de Desenvolupament Local per a sol·licitar la seua participació en aquest programa fins al 15 de juny de 2018, dia en què finalitzarà el projecte.


“Es tracta de proporcionar a les persones, que per diferents circumstàncies es troben fóra del mercat laboral, un acompanyament personalitzat i ensenyar-los a utilitzar les noves tecnologies, informàtica i Internet per a aconseguir un lloc de treball”, assenyala la regidora de Promoció Econòmica i Ocupació, Sabrina León.


“Aquest programa està subvencionat pel Servef amb fons procedents del Servei Públic d’Ocupació Estatal. L’Ajuntament de Massamagrell ha habilitat un aula amb 10 ordinadors i connexió a Internet per a realitzar les classes pràctiques i ha contractat a dos Tècnics d’Orientació i Inserció Laboral amb àmplia experiència per a dur a terme un assessorament personalitzat dels participants”, explica l’alcalde, Pep Galarza.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres + 20 =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris