25n
25N
25N

Massamagrell ofereix formació al funcionariat municipal en Govern Obert

Massamagrell ofereix formació al funcionariat municipal en Govern Obert
25/09/2019 -

En el marc de la subvenció de la Conselleria de Transparència de la Generalitat Valenciana, atorgada en matèria de transparència pública als municipis de la Comunitat Valenciana, Massamagrell ha vingut implementant una sèrie d’accions relacionades amb aquesta modalitat de Govern Obert.

D’aquesta manera, dilluns passat, 23 de setembre, el cos funcionarial de l’ajuntament del municipi va rebre un curs de novetats en govern obert especialment dissenyat per a ells per part del catedràtic de la Universitat de València, Lorenzo Cotino.

“Aquest tipus d’accions afavoreixen que l’Ajuntament de Massamagrell siga una institució més moderna, oberta i en constant innovació”, va declarar la regidora de Govern Obert, Raquel Gómez.

En paraules de l’alcalde de Massamagrell, Paco Gómez: “Sentim orgull de l’exemple que Massamagrell està donant en tota la Comunitat Valenciana en matèria de Govern Obert, Transparència Pública i Participació Ciutadana. Continuarem treballant en aquesta línia com un pilar del nostre pla de legislatura”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit + vint =

ccccinema
CCCC
activem alfafar