25n
25N
25N

Massamagrell rep una nova subvenció de la conselleria per les seues actuacions en igualtat

En 2019, Massamagrell va justificar un total de 40.000 euros en subvencions d’igualtat

Massamagrell rep una nova subvenció de la conselleria per les seues actuacions en igualtat
30/01/2020 -

La Conselleria d’Igualtat, dependent de la Vicepresidència de la Generalitat Valenciana, ha atorgat a l’Ajuntament de Massamagrell una subvenció per valor de 12.000 euros sobre la base de les actuacions realitzades pel consistori en l’àmbit de la lluita per la igualtat efectiva entre homes i dones i la prevenció de la violència masclista.

Amb la recepció d’aquesta subvenció, Massamagrell es converteix en un dels municipis de la Comunitat Valenciana que més diners rebran en aquest concepte, diferenciant-se de la resta per la qualitat de les mesures implementades. Sobre la base d’aquesta recepció de fons, s’ha realitzat tot un semestre d’activitats incloent les de la setmana del Dia Internacional Contra la Violència Masclista, complint d’aquesta manera la totalitat de 13 objectius exposats en l’II Pla Municipal d’Igualtat de Dones i Homes.

“És un vertader honor la recepció d’aquesta mena d’ajudes, que remarquen els esforços de la Regidoria d’Igualtat per fer de Massamagrell un poble més igualitari i segur per a les dones. M’agradaria reivindicar el treball de la psicopedagoga municipal, Carmen Tamarit, que, lamentablement, ens va deixar fa poc”, ha destacat la regidora d’Igualtat, Araceli Munera.

Per part seua, l’alcalde de la localitat, Paco Gómez, va destacar que “Massamagrell és un municipi pioner en la Comunitat Valenciana en matèria d’igualtat i polítiques públiques inclusives, és d’agrair el reconeixement que d’aquest fet fa la Generalitat Valenciana”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos + 10 =

Informacion coronavirus