25n
25N
25N

Massamagrell llança el "Xec Seguretat" per a fer costat al comerç local

La partida destinada a aquestes subvencions ascendeix a 100.000 euros i cada persona sol·licitant podrà obtenir un màxim de 300 euros

Massamagrell llança el "Xec Seguretat" per a fer costat al comerç local
03/11/2020 -

L’Ajuntament de Massamagrell ha llançat una convocatòria d’ajudes dirigides a comerços locals amb la finalitat d’ajudar-los a afrontar la crisi econòmica originada per la Covid-19. Una proposta plantejada per l’equip de govern, i que ha estat aprovada per unanimitat després d’algunes modificacions plantejades en la comissió de la Covid-19.

El Xec Seguretat, llançat dins del Pla Municipal de Reactivació Econòmica i Social de Massamagrell “Massamagrell-Avança”, va dirigit preferentment a persones autònomes i establiments dedicats al comerç al detall, amb domicili social i local comercial situat en el municipi de Massamagrell.

La partida destinada a aquestes subvencions ascendeix a 100.000 euros i cada persona sol·licitant podrà obtenir fins a 300 euros per a combatre el desemborsament que ha suposat l’adaptació a la nova normalitat amb la compra de gran quantitat de màscares, gels hidroalcohòlics i senyalitzacions per als establiments.

“Gràcies als diferents grups polítics que han fet les seues aportacions a la proposta presentada pel govern per a millorar-la i entre tots pal·liar aquest efecte que ha produït la Covid-19 en el nostre comerç local. Creiem que aquest xec no sols ajudarà els comerços a afrontar els problemes deguts a la pandèmia, sinó que també reactivarà el comerç local” comenta l’alcalde de Massamagrell, Paco Gómez.

Les persones interessades a sol·licitar el Xec Seguretat, podran descarregar l’imprés de la sol·licitud en la pàgina web de l’Ajuntament. Una vegada publicada la resolució en la BDNS, la Base de dades Nacional de Subvencions, i aquesta ho trasllade al BOP, es farà efectiu i les sol·licituds es podran presentar.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze + catorze =