25n
Orgull
Orgull

Massamagrell llança la seua campanya ‘També volem ser lliures’ amb motiu de l'Orgull LGTBI 2020

Massamagrell llança la seua campanya ‘També volem ser lliures’ amb motiu de l'Orgull LGTBI 2020
26/06/2020 -

Amb motiu de la celebració de l’Orgull LGTBI 2020 diumenge que ve, 28 de juny, l’Ajuntament de Massamagrell, a través de la Regidoria d’Igualtat, ha llançat una campanya de conscienciació cap a la ciutadania sota el títol ‘També volem ser lliures’, consistent en una sèrie de vídeos, llançats diàriament en els canals oficials de comunicació de la institució.

Aquesta campanya audiovisual té com a base un paral·lelisme interessant, que enllaça amb els temps de pandèmia que vivim: El confinament, que durant quasi cent dies va retindre en els seus domicilis a la població espanyola, s’identifica amb la situació de falta de llibertat que pateixen moltes persones LGTBI diàriament. Seguint aquesta semblança, el punt de partida és una societat amb prejudicis,que simbolitza la Fase 0, els sis vídeos diaris exemplifiquen una sort de ‘desescalada’ i el vídeo final dona pas a una ‘nova normalitat’ en la qual ningú és discriminat i tothom pot ser, estimar i viure en llibertat.

En paraules de la regidora d’igualtat, Araceli Munera: “Aquesta campanya és d’una importància vital, vivim temps en els quals els drets de les persones LGTBI, malgrat comptar amb un ampli reconeixement al nostre país, es veuen condicionats per episodis d’homofòbia i transfòbia. Amb aquesta mena de campanyes, estem establint les bases d’un futur no gaire llunyà sense cap mena de discriminació cap al col·lectiu”.

Per part seua, l’alcalde de Massamagrell, Paco Gómez, va destacar que “El col·lectiu LGTBI, mentre nosaltres governem Massamagrell, sempre trobarà a l’Ajuntament una mà amiga que l’ajudarà en tot el que necessite, reconeixerà els seus drets i defensarà la no discriminació”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 − 10 =